Na de schreeuw nu de stem

Op deze site die 21 februari gelanceerd wordt, vindt Nederland alle cultuurparagrafen van de politieke partijen die meedoen in alle provincies. Mensen kunnen zich via deze site informeren over wat er speelt in het cultuurbeleid van hun provincie. Belangrijker doel van deze site is dat “Na de schreeuw nu de stem” mensen mobiliseert. Het is een actie van de Nederlandse cultuurpubliek, cultuurbeoefenaars en de professionele cultuursector samen.

De honderdduizenden mensen, die geschreeuwd en getekend hebben tegen culturele kaalslag en btw verhoging, worden via deze campagne opgeroepen om te helpen heel Nederland pro cultuur te laten stemmen. En zo gezamenlijk het signaal af te geven aan de politiek dat men het hele brede culturele leven van vitaal belang acht voor onze samenleving. Nederland schreeuwt en stemt voor een zorgvuldige omgang met cultuur.

www.Nadeschreeuwnudestem.nl