Autodesk Smoke for Mac Live Event op 1 februari 2011

Schrijf u en en kom kijken hoe de alles-in-een editorial finishing mogelijkheden in Autodesk® Smoke® 2011 for Mac OS®X u kunt helpen om uw huidige editing workflow te verbeteren en de creativiteit te verhogen.

Van commercials tot broadcast design tot long-form drama televisie shows, Autodesk® Smoke® is een volwaardig creatief montage en finishing systeem. Het bevat de visual effects mogelijkheden en de hoge verwerkingssnelheid die u zelf en uw klanten wensen. Autodesk Smoke is uitstekend geschikt voor het afwerken van EDLs, Avid MediaComposer AAF en Apple® Final Cut Pro® XML bestanden.

Tijdens het live event zal Euphonix de Artist Serie tonen die een ergonomische bediening van uw Mac OSX applicatie mogelijk maakt. U kunt deze bediening onder andere gebruiken met het werken in Final Cut Pro maar natuurlijk ook met het finishing systeem Smoke for Mac. Tijdens het event kunt u zelf in discussie gaan met de Autodesk, Euphonix en Apple experts.