Congres Filmeducatie

Speciaal voor de hele filmsector organiseert EYE dit eerste educatiecongres. Voor bioscopen, filmtheaters, distributeurs, producenten, regisseurs, festivals e.a. werkzaam in de filmsector.
                          
Het ochtendprogramma bestaat uit keynotes van gasten uit binnen- en buitenland, van zeer uiteenlopende bedrijfstakken.  En u woont vijf 180 seconden pitches bij. Het interactief middagprogramma komt tot stand in samenwerking met Hôtel des Muses. Er is tijdens het congres volop gelegenheid kennis en ervaring uit te wisselen. Kijk voor het volledige programma op www.eyefilm.nl/congres.
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden, door een e-mail te sturen met uw naam en bedrijfsnaam naar publieksservice@eyefilm.nl o.v.v. congres filmeducatie. Per ‘beroepsgroep’ is een maximaal aantal plaatsen gereserveerd. U wordt op een wachtlijst geplaatst wanneer die van u vol is.
 
Kosten: €50,-
De €50,- entree wordt eenmalig per automatische incasso afgeschreven. Wij verzoeken u vriendelijk voor 10 februari een e-mail te sturen met daarin de volgende regel:
Ondergetekende geeft toestemming dat eenmalig €50,- wordt afgeschreven van giro/bankrekeningnummer: ………..

Bron: EYE Film Instituut