Oproep aan producenten voor One Night Stand 7

Er wordt nadrukkelijk gezocht naar toegankelijke, krachtig vertelde verhalen met een hoge filmische kwaliteit, geworteld in de hedendaagse, multiculturele samenleving. De films gaan op het Nederlands Film Festival in première en zullen in het najaar van 2012 op televisie worden uitgezonden. Mogelijk krijgen ze voor die tijd een roulatie in de bioscoop.

One Night Stand is een van de onderdelen van het Deltaplan Talent.

Producenten
Hierbij nodigen wij de producenten uit om hun interesse kenbaar te maken voor One Night Stand 7.

Vier filmproducenten zullen in totaal 15 plannen ontwikkelen. Uiteindelijk zullen 8 films in coproductie met de omroepen worden geproduceerd.

In verband met de continuïteit en kwaliteit zijn dat in ieder geval twee producenten die al eerder verbonden zijn geweest aan One Night Stand. Daarnaast is er ruimte voor twee nieuwe producenten. De eisen die aan de producenten gesteld worden zijn:

• relevante ervaring;
• oprechte en bewezen affiniteit met ontwikkeling van jong talent;
• affiniteit met het medium film en televisie.

Geïnteresseerde producenten die voldoen aan bovengenoemde criteria kunnen zich vóór vrijdag 14 januari 2011 schriftelijk via een brief/mail met motivatie aanmelden bij de coördinerende omroep op het volgende mailadres: marina.blok@ntr.nl.

Op donderdag 20 januari 2011 zullen de producenten van ONS 7 bekend worden gemaakt.