Oproep van FilmContest.nl voor 48 Hour Film Project

Op vrijdagavond krijgt het team een aantal elementen voor de te maken film
aangeleverd: een karakter, een regel tekst, een voorwerp en een genre. Binnen 48 uur dient hiermee een korte film gemaakt te worden, die op zondag bij 48 Hour Film Project wordt ingeleverd. De week daarna wordt de film vertoond in de bioscoop! De film wordt beoordeeld door een vakjury. Het team dat de juryprijs wint gaat door naar de internationale finale in de Verenigde Staten.

Het team van FilmContest.nl zal meedoen met de editie Amsterdam. De datum van deze editie is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal deze in mei 2011 plaatsvinden.

Het team zal een korte film maken van tussen de 4 en 7 minuten.

Sponsors:
Een film maken is duur! FilmContest.nl is dan ook op zoek naar personen en instellingen die het team financieel of materieel willen ondersteunen. Zowel kleine als grote donaties, in financiële of materiële vorm, zijn welkom.

Tevens worden er onder alle donateurs en sponsors twee figurantenrollen verloot!

Bekijk de website van het team voor meer informatie: www.filmcontest.nl.