Oproep van CineCrowd – Financier je eigen kort!

Met CineCrowd hebben ze een online marktplaats gecreeërd waar filmliefhebbers & filmmakers elkaar kunnen treffen: filmmakers pitchen hun filmidee en het publiek krijgt de kans om te investeren in de projecten. Afhankelijk van de donatie krijgen ze een DVD van de film, filmfestival kaartjes of een bezoek aan de set en de filmmaker de kans om zijn film te realiseren.

CineCrowd wil zich bewijzen als een non-profit platform voor filmmakers; een serieuze toevoeging naast de bestaande fondsen. Om dit waar te maken zijn we op zoek naar producenten die hun films willen financieren via CineCrowd. Hoewel we open staan voor alle cinematografische projecten focussen we nu op korte narratieve films met een relatief laag budget en een goede aansluiting met het publiek. Ben je producent en heb je een fantastisch idee voor een korte fictiefilm met een budget rond de 15.000 euro? Neem contact op met info@cinecrowd.nl.