Ano Bisiesto – vanaf 25 november in de filmtheaters

Het controversiële Año Bisiesto is een indringend portret over liefde, eenzaamheid en vervreemding in de grote stad. De 25-jarige journaliste Laura is single en woont in een klein appartement in Mexico-stad. Na een aantal one night stands, ontmoet ze Arturo. Er ontplooit zich een intens gepassioneerde en seksuele romance waarin genot, pijn en liefde samen komen. In de verstrijkende dagen, die Laura niet zonder reden trouw afstreept op haar kalender, leert Arturo steeds meer over Laura’s verleden. Wat hij ontdekt, drijft hem tot het uiterste.

Año Bisiesto – Regie: Michael Rowe – Cast: Monica del Carmen, Gustavo Sanchez Parra – Jaar: 2010 – Land: Mexico – Taal: Spaans – Lengte: 92 minuten – Genre: drama – Kijkwijzer:16 – www.amstelfilm.nl

Winnaar CAMÉRA D’OR ~ Festival de Cannes ~ Beste Debuutfilm
25 november in de filmtheaters