Premie voor 2011 bekend – OHRA stijgt minder dan gemiddeld

Bovendien krijgt je als NBF-lid nog korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen van OHRA.

De individuele premie voor de OHRA Zorgverzekering (o.b.v. restitutie) is voor 2011 vastgesteld op € 105,75 per maand. Per jaar komt dat neer op € 1.269,- euro. OHRA blijft daarmee onder de verwachte landelijke stijging van ruim 10%. De restitutiepolis kent volledige vrijheid in de keuze van de zorgverlener.

Aanvullende pakketten – van beperkt tot zeer uitgebreid
De aanvullende verzekeringen die gesloten kunnen worden bij de OHRA Zorgverzekering (o.b.v. restitutie) zijn afgestemd op zes levensfasen en hierbij behorende wensen van klanten, te weten jongeren, singles, duo’s, jonge ouders, gezinnen en vijftig plussers. Zo is de vergoeding voor anticonceptie die uit de basisverzekering is verdwenen, opgenomen in alle aanvullende verzekeringen, met uitzondering van de aanvullende verzekering voor senioren. Zo betalen zij niet voor zorg die zij niet nodig hebben. Verzekerden kunnen één keer per jaar tussentijds van aanvullende verzekering veranderen als zich wijzigingen voordoen in hun persoonlijke situatie. Ook kan gekozen worden uit acht aanvullende verzekeringen die tandartskosten dekken.

Alles online – lekker makkelijk

OHRA heeft de online dienstverlening verder uitgebreid en biedt daarmee service en gemak voor alle klanten. De zorgverzekeringszaken zijn hiermee eenvoudig online te regelen. Naast de mogelijkheid om nota’s van zorgverleners digitaal te declareren biedt OHRA met de Vergoedingenwijzer helder inzicht in de kosten die worden vergoed in de OHRA Zorgverzekering en bijbehorende aanvullende verzekeringen. Ook biedt OHRA inzicht in de zorgverleners waar men terecht kan, kosten voor eventuele bedragen voor eigen risico en eigen bijdrage.

Sluit direct af op www.ohracollectief.nl/nbf of bel met de mensen van OHRA: 026 400 40 40.