NBF Netwerkborrel op 25 oktober 2010 in LAB111

Even een drankje drinken met collega’s na het werk, nieuwe contacten opdoen die in de toekomst van pas kunnen komen of gewoon een lekker hapje eten met gelijkgestemden? Kom de 25e langs in LAB111! Voor NBF-leden is het eerste drankje op rekening van de NBF.

De volgende pitches staan op het programma: Dennis Brussaard (ContentDivision), die originele TV/film/documentaire formats of passende bestaande TV producties zoekt waarin ze financieel en inhoudelijk kunnen participeren (namens enkele van haar 50 klanten binnen de non-profit sector). Hiernaast komt David Linssen (Dutchview) de 3D-dagen presenteren, Remco Klöters (van Kaam advocaten) zal zijn diensten als entertainmentadvocaat toelichten en Gé Aarts zal komen vertellen over filmconservering en zijn filmpje laten zien die op de Home Movie Day de eerste prijs won.

Pitches

Wil jij iets interessants onder de aandacht brengen bij film- en tv professionals? Het is mogelijk om een korte pitch van 3 minuten te verzorgen, waarin je jezelf, een nieuw project of een ander interessant onderwerp in woord en beeld kan presenteren aan de aanwezigen. Aanmelden voor een pitch kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Dinnerdeal

Voorafgaand aan de pitches kunt u dineren. Het restaurant van LAB111 verzorgt voor de NBF netwerkborrel een heerlijke maaltijd. De kosten hiervan zijn €17,50, inclusief 1 drankje. Reserveren voor de dinnerdeal is verplicht en kan via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Het programma van de avond:
17:30 – 18:30 inloop
19:00 – 20:00 eten in de kapel (optioneel)
20:00 – 20:30 spreker en pitches
20:30 – ……. borrelen aan de bar

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF)
Wanneer: maandag 25 oktober 2010, inloop vanaf 17:30
Waar: LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West

De NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) vindt plaats op iedere laatste maandag van de maand.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op de 25e!