Masterclass Jeff Gomez tijdens Cinekid

Maar daarnaast gaat zijn hart uit naar producties voor kinderen en helpt hij graag makers in dit veld om goede transmediale producties op te zetten. Ook al werk je niet aan kinderproducties, wij denken dat deze masterclass van Jeff Gomez echt een aanrader is. Een gepassioneerde maker met veel ervaring die heel inspirerend kan vertellen over transmedia.

Je kunt je nog opgeven voor ‘Trans Media Storytelling: The New Entertainment Paradigm’ op 29 oktober (10:00-13:00) tijdens Cinekid in Amsterdam. Zie http://www.cinekid.nl/professionals/news/cinekid-professionals-program voor meer informatie en tickets.
‘From Story to Legend’ is uitgenodigd om Jeff te introduceren tijdens de masterclass en zo ook wat aandacht te geven aan wat we bij FSTL gaan doen. Wij vinden het een eer en zien er naar uit!