HAFF masterclass: Animation Concept Cooker

In oktober en november ontwikkelen de deelnemers maximaal 24 nieuwe concepten voor animatiefilms onder begeleiding van de deskundige masters. Iedere deelnemer brengt 2 of 3 originele, unieke ideeën voor korte animatiefilms in en werkt deze in een paar weken uit in even zoveel concepten. De ontwikkelde concepten worden gepresenteerd in een pitch aan Nederlandse animatieproducenten op het HAFF zaterdag 6 november. En een goede pitch kan leiden tot het ontwikkelen van een scenario en storyboard eventueel ondersteund met een ontwikkelingsubsidie van het Nederlands Fonds voor de Film.

Kijk op www.haff.nl voor meer informatie én om je aan te melden. Deadline aanmelden 3 oktober 2010. De eigen bijdrage van deelnemers bedraagt € 310,- (exclusief BTW, maar inclusief lunch).

Animation Concept Cooker wordt georganiseerd door het Holland Animation Film Festival en mogelijk gemaakt door het Nederlands Fonds voor de Film met een bijdrage van het Binger Filmlab.

Holland Animation Film Festival | 3-7 november 2010 | www.haff.nl