DAD: Open Doek voor aanstormend talent op Holland Animation Film Festival 2010

Gezocht! Talent!
Voor DAD: Open Doek zoeken we nieuw materiaal op het snijvlak van animatie, games, film en motion gfx. We zoeken makers die nieuwe wegen najagen om hun film te maken, die als ware digital art directors de grenzen verkennen met andere kunstdisciplines zoals beeldende kunst, theater, muziek en dans. Alle producties van dit soort zijn van harte welkom, en zullen worden vertoond op het DAD: Open Doek tijdens het Holland Animation Film Festival op zaterdag 6 november 2010. Na afloop van de vertoning krijg je direct en plein public deskundig commentaar. En daar moet je wel tegen kunnen.
 
Durf jij deze confrontatie aan? Stuur dan je materiaal in op DVD naar DAD, p/a Holland Animation Film Festival, Hoogt 4, 3512 GW Utrecht. De vertoningtijd is beperkt, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt!
 
Holland Animation Film Festival | 3-7 november 2010 | www.haff.nl
www.kunstfactor.nl