Nederlands Online Film Festival: Stem nu!

Het NOFF heeft in totaal 292 inzendingen in de categorieën fictie, documentaire en videoclip tot tien minuten, waarvan 78 filmpjes geselecteerd zijn die kans maken op een prijs. Een online promo met daarin acteur en cabaretier Theo Maassen, korter dan ooit, jaagt het publiek aan om te stemmen op de NOFF Publieksprijs. Het publiek maakt daarbij kans op een Canon camcorder. Stemmen kan vanaf 1 september tot en met 29 september op noff.nl.

Geselecteerde NOFF-films komen in aanmerking voor de volgende prijzen: de NOFF Publieksprijs (€ 2.500,-), de NOFF Fictie Prijs (€ 2.500,-) en de Holland Doc 24 Documentaire Prijs (€ 2.500,-). Voor de winnaar van de MTV Videoclip Prijs, stelt Cam-a-lot apparatuur beschikbaar voor het opnemen van een nieuwe clip of korte film, ter waarde van  € 2.500,-.

De winnaars van de juryprijzen worden bepaald door de vakjury: Geert-Maarten van der Jagt (manager AV Productions, MTV), Eugenie Jansen (regisseur en scenarioschrijver), Mijke de Jong (regisseur en scenarioschrijver), Lotje Sodderland (producer, Submarine Channel) en Hadewych Minis (actrice). De prijzen worden uitgereikt tijdens de Talkshow van het Nederlands Film Festival op 30 september en is live te volgen via deze site.

Het NOFF wordt mede mogelijk gemaakt door YouTube, K.F. Heinfonds, MTV en Holland Doc 24.

Bron: website Nederlands Film Festival