Per 1 oktober te huur: representatieve kantoorruimte op het Rokin

Het pand ligt op het Rokin, dus zeer centraal gelegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer.   

De afsluitbare ruimte is ongeveer 30 vierkante meter groot en ligt aan de achterzijde van het pand, waardoor de geluidsoverlast van het Rokin minimaal is. In de lichte ruimte kunnen gemakkelijk drie ruime werkplekken geplaatst worden. Er is een pantry met koelkastje aanwezig en in het trappenhuis bevindt zich een toilet met fonteintje. Het is mogelijk om de ruimte ook ’s avonds en in het weekend te gebruiken.

De ruimte wordt gestoffeerd opgeleverd. De huurprijs is €600,- per maand, inclusief servicekosten en GWL.

In het pand is een grote vergaderzaal en een ontvangstruimte aanwezig, waarvan op afspraak gebruik gemaakt kan worden. Extra diensten die tegen betaling toegevoegd kunnen worden zijn het gebruik van draadloos internet en een professionele schoonmaakdienst.

De ruimte wordt in principe verhuurd voor een periode van één jaar, lopend van 1 oktober 2010 tot 1 oktober 2011. In overleg kan de huurperiode al in september ingaan.

Geïnteresseerd? Kom gerust eens kijken! Neem voor het maken van een afspraak contact op met Nienke van der Fange van de NBF via telefoon 020-6646588 of via mail nbf@nbf.nl.