Per 1 juli te huur: flexplekken op Rokin

Het gebouw ligt op het Rokin, dus zeer centraal gelegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Elke huurder krijgt beschikking tot een sleutelset van het gebouw, waardoor er de mogelijkheid is om de werkplek ook ’s avonds en in het weekend te gebruiken.

De flexplekken bevinden zich in een ruime lichte ruimte van 55 vierkante meter, die gedeeld wordt met de NBF. Er is in de ruimte een keukentje, koelkast en afwasmachine aanwezig. Verder zijn in de prijs inbegrepen:
–    Internetverbinding
–    Servicekosten
–    Koffie/thee/schoonmaakartikelen
–    Wekelijkse schoonmaakdienst op vrijdagmiddag
–    Gebruik van ontvangst- en grote vergaderruimte
–    Mogelijkheid tot het houden van een postadres
–    Eigen kastruimte die af te sluiten is

We verhuren twee keer een bureau waar twee personen riant aan kunnen zitten. Een bureau is te huren voor €250,- per maand, inclusief BTW (de NBF is als vereniging vrijgesteld van BTW heffingen, we kunnen daarom in het totaalbedrag geen BTW uitsplitsen). De minimale huurperiode is drie maanden, hierna opzegbaar per maand.

Geïnteresseerd? Kom vrijblijvend een keertje kijken! Neem voor een afspraak contact op met de NBF via nbf@nbf.nl of 020-6646588.