Vooraankondiging: NBF thema-avond over 3D op woensdag 23 juni in het Ketelhuis

Het percentage 3D-films in de Nederlandse bioscopen loopt de laatste maanden steeds meer op en SBS heeft plannen om dit jaar met een 3D-kanaal te starten, hiermee inspelend op de verschijning van de 3D-televisie voor consumenten. Kortom: een trend die niet te negeren valt en waar zeer veel interessante informatie over te vermelden is. Reden voor de NBF om een thema-avond geheel te wijden aan dit onderwerp. Productiebedrijf A Million Dreams is sinds 2008 voorloper in Nederland in de productie van 3D films en zal op deze avond een presentatie geven en verschillende films uit eigen beheer in 3D vertonen. Een uitgebreide aankonding van de thema-avond zal de komende week verspreid worden, maar hou de avond van 23 mei in ieder geval alvast vrij in je agenda!