Speelfilm van bewezen filmtalent krijgt subsidie

‘Mijn avonturen’ door V. Swchrwm
Regie: Froukje Tan
Scenario: Helena van der Meulen
Producent: Flinck Film
Omroep: AVRO
Logline: In ‘Mijn avonturen’ vertel ik, Swchwrm, over mijn wordingsgeschiedenis tot schrijver Van Boeken waar mensen van Omvallen. Worstelend met eerste zinnen ‘die alles zeggen’ oefen ik daar onafgebroken voor. In het geheim. Net zo lang tot ik, na de allerverdrietigste dag van mijn leven, een avontuur schrijf dat de Koningin, voor wie leed tot ‘dagelijkse kost’ is, tot tranen roert.

Froukje Tan maakte eerder onder andere de lange speelfilm Links.

Voor meer informatie:
Nederlands Fonds voor de Film
Jonathan Mees, communicatie
tel. 020 5707681
e-mail j.mees@filmfonds.nl

Mediafonds
Titia Vuyk, communicatie
tel. 020 6233901
e-mail titia.vuyk@mediafonds.nl