Inschrijven voor de workshop van nieuwe distributie-specialist Jon Reiss nog steeds mogelijk

December 2009 publiceerde Jon Reiss Think Outside the Box Office: The Ultimate Guide to Film Distribution in the Digital Era. Dit boek is een eerste step-by-step gids voor filmmakers die geïnteresseerd zijn in nieuwe manieren van film distribueren. Het boek is gebaseerd op zijn eigen ervaringen met het uitbrengen van zijn film Bomb It, en de verschillende cursussen die hij gaf en artikelen die hij hierover geschreven heeft.

Jon’s seminar is een unieke kans om alles te horen over de laatste ontwikkelingen in nieuwe manieren van filmdistributie. De lezingen die hij naar aanleiding van zijn boek geeft staan bekend om het heldere en doortimmerde verhaal. De advies-sessies die hij geeft hebben al meerdere filmmakers geïnspireerd in het vinden van nieuw publiek.

Op 12 mei geeft hij een seminar, waarin hij met voorbeelden de verschillende mogelijkheden van de veranderende distributiemethoden laat zien, bijgestaan door zijn social media advisor Sheri Candler.

Op 13 mei is er ruimte voor een klein aantal filmmakers om op maat advies te krijgen. In een groep van maximaal 20 man gaat Jon de verschillende projecten één voor één langs met hands-on advies.

Voor deelname vraagt Jon een bijdrage van 110,- euro (ex btw) per dag. Dit is inclusief lunch. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een $5,- kortingscoupon om zijn boek in hard copy of  PDF aan te schaffen.

Facts:
Seminar Jon Reiss:
12 mei 2010
Locatie: Studio K
Tijd: 9.00-17.00
Kosten: € 110,- ex BTW.

Op maat advies Jon Reiss:
13 mei 2010
Locatie: Studio K
Tijd 9.00-17.00
Kosten: € 110,- ex BTW

Aanmelden kan door een email te sturen met naam en adresgegevens naar info@visionatmedia.nl.

Meer informatie: www.chailocher.nl