Nieuw: korting bij the North Face Store voor NBF-leden

Op deze avonden zullen zogenaamde special offers gelden. Dit houdt in dat geselecteerde items een "van – voor" prijs krijgen welke aantrekkelijker is dan de reguliere 10%.

Informatie van en over North Face:

Toen het Amerikaanse The North Face in 1968 zijn eerste tent in elkaar zette, hadden ze waarschijnlijk niet gedacht ooit uit te groeien tot het grootste merk binnen de outdoorindustrie. En toch is het gelukt! De reden hierachter is dat The North Face constant op zoek is naar verbetering, om zo een steeds beter product aan te kunnen beiden. Zo is er door de jaren heen veel veranderd in productiewijze, materiaalgebruik en pasvorm. Tot op heden laten de producten zich stuk voor stuk omschrijven als duurzaam, zijn veelal water- en winddicht en hebben toch een hoog ventilerend vermogen. Onmisbare kenmerken voor onze atleten die worden blootgesteld aan barre weersomstandigheden tijdens expedities naar de top van de Mount Everest, het hart van de Amazone of de jaarlijks terugkerende Mont Blanc Trail – een 166 kilometers lange hardlooptocht door het Europese Mont Blanc gebergte. Niet heel anders zijn de weersomstandigheden waar u als actief werker in de film- en televisiebranche mee te maken krijgt: regen, wind, kou, alsmede hitte. Dus ondanks dat onze beroepen ver uit elkaar liggen delen we de wens voor comfortabel zittende kleding. Kleding welke de elementen buitenhoudt, alle bewegingsvrijheid biedt en van een duurzame kwaliteit is voor intensief gebruik.

Om deze reden willen wij u dan ook graag kennis laten maken met The North Face Store in de Kalvertoren te Amsterdam. De Kalvertoren bevindt zich aan het einde van de Kalverstraat, ter hoogte van het Muntplein, waar wij gelokaliseerd zijn op de eerste etage. U krijgt in onze winkel, op vertoon van uw NBF lidmaatschapspas, 10 % korting op de gehele collectie. Daarnaast bieden wij u twee maal per jaar geselecteerde items aan voor een nog scherpere prijs. Deze "special offers" zullen bekend gemaakt worden via de nieuwsbrief en website van NBF, houdt deze dus goed in de gaten. Tevens kunt u gebruik maken van de nieuwsbrief van The North Face Store om op de hoogte te worden gebracht van de laatste nieuwtjes, wanneer de nieuwe collectie is gearriveerd en wanneer de SALE begint. U kunt zich in de winkel aanmelden of via onze website: www.thenorthfacestore.nl.
 
Wij heten u graag van harte welkom in onze winkel!