Gratis Productie Software bij inschrijven van je film op het Eugene International Film Festival (EIFF)

Vaste bezoekers op dit festival zijn o.a. producent Thomas B. Sawyer (en creator van de TV serie Murde She wrote), Michael Katchman, onafhankelijk distributeur voor kleinere films (www.rivercoastfilm.com) en Ken Sherman, literair in agent Beverly Hills.

Thomas Sawyer en Ken Sherman geven dit jaar wederom een drie daagse screenwriters workshop. Michael Katchman selecteert ieder jaar een aantal projecten voor distributie in de verenigde staten. Het unieke van Rivercoastfilm is dat het overgrote deel van de opbrengst van de distributie naar de filmmaker gaat.

Iedereen die zijn film indient voor selectie komt in aanmerking voor een gratis volledige werkende kopie van het programma ‘Producer’ met een waarde van $ 99,00. (http://www.showbizsoftware.com/Showbiz_Producer_p/1412.htm). 

De films voor dit festival moeten Engels gesproken of ondertiteld zijn. Deadline voor inschrijving is 10 juli 2010.

Meer informatie over het festival is te vinden via www.eugenefilmfest.org.