De oversteek inleverdatum 8 februari 2010

Eerdere versies van De Oversteek maakten films als Nothing Personal, De Poolse Bruid, Guernsey, Langer Licht en Diep mogelijk.

Het Nederlands Fonds voor de Film, het Mediafonds (Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Mediaproducties), de Nederlandse Publieke Omroep en het CoBO-fonds kondigen aan het jaarlijkse speelfilmproject voor beginnende filmmakers, getiteld De Oversteek 4.

De Oversteek is een reeks van drie onafhankelijke speelfilms voor bioscoop en televisie die jonge regisseurs de kans geeft een eerste of tweede speelfilm te realiseren. Het project maakt deel uit van het Deltaplan Talent, waarin de Publieke Omroep, het Filmfonds, het Mediafonds, het Binger Filmlab en het CoBO-fonds samenwerken om filmtalent te stimuleren. Eerdere versies van De Oversteek maakten films als Nothing Personal, De Poolse Bruid, Guernsey, Langer Licht en Diep mogelijk.

Producenten, auteurs en regisseurs worden, bij voorkeur in teamverband, uitgenodigd bij het Nederlands Fonds voor de Film een voorstel in te dienen op uiterlijk maandag 8 februari 2010.

Voor meer informatie: www.filmfonds.nl/de_oversteek