TV- en filmproducenten gezocht voor ME-India programma

Nederland excelleert wereldwijd in onder andere het bedenken en exporteren van tv-formats (2e in de wereld), serious gaming en branded content. In India is de media en entertainment industrie een van de snelst groeiende met een verwachte jaarlijkse groei van 12% en omzet van 20 miljard euro in 2012. Deze groei biedt mogelijkheden voor de wederzijdse versterking en ontwikkeling van de relatie tussen de creatieve industrieën in India en Nederland. Het ministerie van Economische Zaken erkent die kansen en ondersteunt dit initiatief, genaamd ME-INDIA, met het subsidie programma 2g@there. Het doel van deze inspanningen is een 10% omzetverhoging door het Nederlandse bedrijven cluster.

Een van de hoogtepunten van het ME-INDIA programma is deelname van het cluster bedrijven aan de grootste media en entertainment beurs van Azië: FICCI-FRAMES (16-18 maart 2010), waar Nederland in 2010 als partnerland de hoofdrol speelt. TV en filmproducenten die geïnteresseerd zijn in samenwerking met India kunnen aan deze delegatie deelnemen. Meer informatie kunt u vinden op: www.me-india.eu