Holland Paviljoen op GDC San Francisco 2010

GDC San Francisco is het grootste ‘professionals only’ event voor de internationale game industrie, met meer dan 17.000 deelnemers. Tijdens de GDC vinden ruim 400 lezingen, panel/rondetafeldiscussies, het twaalfde “Indendent Games Festival”, de “Game Developers Choice Awards” en de GDC expo plaats. Hiermee is het dé plek waar alle nieuwe ontwikkelingen te vinden zijn (voor informatie: www.gdconf.com).

Het Holland Paviljoen
Het Holland Paviljoen bestrijkt 108 m2, beschikt over circa 8 gesloten meeting rooms, een centrale receptie, lounge plek om gasten te ontvangen, demonstratiebar met schermen, een projectiescherm waar trailers worden getoond en catering faciliteiten.
Er is een nieuwe aanpak ontwikkeld n.a.v. de ervaringen van Gamescom 2009 en TGS 2009: veel aandacht voor een goed standconcept, match-making, informatiemateriaal etc., met ruime mogelijkheden voor een persoonlijk visitekaartje van jou als deelnemer. Dit Holland Paviljoen wordt uitgevoerd in opdracht van de EVD, agentschap van het ministerie van Economische Zaken. De EVD financiert deze activiteit in het kader van het programma 2g@there.

Matchmaking programma: Pitch & Match
Er wordt een matchmaking programma georganiseerd waarbij actief gezocht wordt naar interessante partijen voor Nederlandse bedrijven. Voor deze gesprekken zijn meeting rooms beschikbaar[i].

The Holland industry Party
Voor iedereen die deelneemt wordt een feest op een unieke locatie in San Francisco georganiseerd. Dit feest biedt jou dé gelegenheid om internationale relaties uit te nodigen en in een informele sfeer te kunnen netwerken.

Voor meer informatie over het starterspakket en het 2daagse side event kun je contact opnemen met Syntens (Annewies Kuipers of Martijn van Gogh) of CCAA (Mike Shulmeister)

Inschrijven is mogelijk tot 15 december 2009
 
Heb je interesse in deelname aan de GDC San Francisco 2010 meldt je dan aan via de website van de EVD. Voor meer informatie neem contact op met onze event manager David Sampimon. Het complete pakket en de voorwaarden staan op de website van NCH.