Boekaankondiging ‘The Other Director – Beeldenvangers en lichttovenaars’

Techniek centraal stellen, geeft inzicht in film, in dat wat je ziet of denkt te zien. Het vergroot het plezier in filmkijken. Keuzes voor een bepaald formaat film, voor kleurfilters, verhalen over trucs en vondsten inspireren.

Gerlinda Heywegen is free lancer voor diverse bladen in Nederland waaronder Skrien, Hifidelity en Univers. Ze is werkzaam bij het Nederlands Instituut voor Filmeducatie en lezinggever. Heywegen werkt al jaren samen met Filmfestival Open Doek in Turnhout aan diverse projecten waaronder dit boek.

Het boek is een coproductie met Filmfestival Open Doek (Turnhout, België) en Vlaams-Nederlands Huis deBuren (Brussel, België). De interviews verschenen eerder in kortere versies in Skrien (Nederland) en Filmmagie (België).

The Other Director   
Uitgever: uitgeverij International theatre & film books
ISBN 978 90 6403 741 2
Vanaf heden te verkrijgen in de betere boekhandel in Nederland en België en via www.bol.com en www.itfb.nl. Prijs: € 17,50