Els Vandevorst en Martin Koolhoven beginnen productiemaatschappij N279 Entertainment

Eerdere samenwerking resulteerde ondermeer in de speelfilm Oorlogswinter, naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw, dat met bijna 900.000 bioscoopbezoekers in Nederland en België een gigantisch succes werd. Daarnaast werd de film door zowel de Nederlandse filmcritici als het publiek uitgekozen tot Beste Nederlandse Film van 2008. Op het 29e Nederlands Film Festival kende de jury de film deze week maar liefst 8 nominaties toe, waaronder die voor Beste Regie en Beste Film. Voor Oorlogswinter realiseerden producent en regisseur in 2004 de film Het Zuiden.

De samenwerking is zo goed bevallen dat de twee besloten hebben zich zowel zakelijk als inhoudelijk te verbinden. N279 Entertainment zal zowel films van Martin Koolhoven, als films van andere regisseurs gaan produceren.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met het kantoor van Isabella Films
Tel: 020 422 91 99 / info@isabellafilms.com