Laatste kaarten beschikbaar voor de volgende voorstellingen van het NFF

PUBLIEKSOPENING TRAMONTANA
Woensdag 23 september om 18:45 uur, Rembrandt bioscoop

Woensdagavond 23 september zal het officiële startschot gegeven worden van de 29e editie van het Nederlands Film Festival met de vertoning van TRAMONTANA van Ramón Gieling, dé openingsfilm van het festival in het bijzijn van cast & crew. Na afloop bent u welkom in het Festivalpaviljoen op de Neude.

Kaarten voor de publiekspremière TRAMONTANA op 23 september om 18:45 zijn € 10,- per stuk.

PUBLIEKSPREMIERE + FEEST CARMEN VAN HET NOORDEN
Donderdag 24 september om 20:00 uur, Rembrandt bioscoop

Een complete avond uit met film, muziek en dans! De avond zal starten met de publiekpremière van CARMEN VAN HET NOORDEN in de Rembrandt bioscoop met o.a.: Sanguita Akkrum en Tygo Gernandt.

Hierna barst het premièrefeest vanaf 23:00 uur los in de Winkel van Sinkel. Perquisite (bekend van het duo Pete Philly and Perquisite) produceerde de film muziek en zal muzikaal acte de présence geven.

Nu ook losse kaarten verkrijgbaar voor alleen de publiekspremière of het feest. Publiekspremière: € 8,50. Een combi-toegangskaart: € 18,50

PREMIERE NOTHING PERSONAL
Zondag 27 september om 20:30 uur, Stadsschouwburg Utrecht

Beleef de feestelijke première mee van NOTHING PERSONAL, het alom bejubelde en bekroonde speelfilm debuut van de Pools-Nederlandse Ursuzla Antoniak, op zondag 27 september in de Stadsschouwburg Utrecht!

Kaarten voor de officiële Nederlandse première  zijn €12,50 per kaartje.

Voor meer informatie: www.filmfestival.nl