Cursus presenteren & interviewen voor de televisie

Tineke Hulsbergen, mediatrainer en coach, leidt al ruim 15 jaar aankomende presentatoren en programmamakers op. Cameraman Jan Kloek zal de presentaties en interviews opnemen. Stap voor stap behandelen zij in een open en creatieve sfeer opdrachten om voor verschillende programma’s te kunnen presenteren. Je leert contact te maken met de camera en ermee vertrouwd te raken. Je leert je houding en stemgebruik te verbeteren en de juiste klemtonen te leggen, waardoor de teksten helder overkomen. Er is aandacht voor tekstbehandeling en je leert goede presentatieteksten te schrijven.
 
We werken aan verschillende genres interview, zoals het informatief interview, het confronterend interview en het diepte interview. Door goed naar de ander te kijken, kun je verbale- en nonverbale communicatie onderscheiden. Alles wordt opgenomen met de camera en geanalyseerd.

Er is veel persoonlijke aandacht en je krijgt adviezen aangereikt die ervoor zorgen dat je je op je gemak gaat voelen voor de camera en voor een groot publiek.
Uiteindelijk zul je met meer plezier en zelfvertrouwen jezelf presenteren.
 
Van 10 oktober t/m 14 november 2009 op zes zaterdagmiddagen.
 
Bel voor informatie en aanmeldingen:  0573-432441
Kosten: E 500,00 excl. 19% BTW
Zie ook: http://www.hulsbergen.nl