Opleidingsinstituut Twice neemt Media Academie over

De Media Academie werd onlangs failliet verklaard omdat de organisatie niet langer aan haar financiële verplichtingen kon voldoen. Met de overname door Twice zal het opleidingsinstituut voor radio, televisie en crossmedia z’n opleidingsactiviteiten zelfstandig en onder eigen naam kunnen voortzetten. De Media Academie blijft gevestigd op het Media Park te Hilversum, voortaan als onderdeel van Twice Group. Volgens Marcel van den Berg, directeur van Twice Group, sluiten de activiteiten van de Media Academie en het bureau Mediastages goed aan op die van Twice Interaction, dat Human Resource diensten en trainingen biedt. Binnenkort zullen gesprekken gevoerd worden met de omroepen en productiemaatschappijen om ervoor te zorgen dat de activiteiten van de Media Academie blijvend aansluiting vinden bij de opleidingsbehoeften van de omroepbedrijven.