Nederlandse films kijken in de openlucht: Films in Wijken

Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Films in Wijken is een samenwerking van het Nederlands Film Festival met Gemeente Utrecht, Rabobank Utrecht, Kosmopolis Utrecht, ZIMIHC, NL30, Cultuur19, Beyond en het Utrecht Uitfeest.

Programma-overzicht:

  • Vrijdag 04 September verandert ‘Park de Watertoren’ te Overvecht in een heuse buitenbioscoop. In het voorprogramma wordt de korte film MISSIEPOO16 vertoond en als hoofdfilm de misdaadkomedie TAARTMAN (foto). De voorstelling draait van 21.30 tot 23.00 uur.
  • Zaterdag 12 September wordt in het ‘Leidsche Rijn Park’ de satirische komedie VOX POPULI vertoond. Ton Kas won met zijn bijdrage in deze film een Gouden Kalf voor beste mannelijke bijrol maar ook van Tara Elders en Johnny de Mol zal gesmuld kunnen worden. De voorstelling zal draaien van 21.30 tot 22.50.
  • Zondag 13 September kan je vanaf je bootje en vanaf de kade genieten van de film DE LAATSTE DAGEN VAN EMMA BLANK. Ook dit jaar weer wordt de  Drijf- In- Openluchtbioscoop georganiseerd bij de Weerdsluis. Dit is ter afsluiting van het Utrecht Uitfeest én ter opening van het culturele seizoen Utrecht. De voorstelling draait van 21.30 tot 23.00 uur.