Open Dagen Media Park

Vorig jaar tijdens heeft de media industrie zich voor het eerst op deze manier aan het publiek gepresenteerd. De open dagen trokken toen ruim 4000 belangstellenden, vooral uit Hilversum zelf. Op initiatief van de gemeente Hilversum heeft een aantal bedrijven dit jaar opnieuw een tour over het Media Park gerealiseerd. Deelnemers zijn onder meer DutchView, United Decor, UBF, Hilversum Events en TCN bieden samen met het Instituut voor Beeld en Geluid, Wentink Events, de NCRV, V-Radio, Omroep Max, AVRO, Hebbes Casting, Studio Stroop, Dagjemaken.nl, RTiHilversum.

Bijzonder onderdeel is de generale repetitie van het programma Voetballer van het Jaar in Studio 21 van Wentink Events. Tevens verzorgt de NCRV met het radioprogramma Cappuccino en V-Radio live uitzendingen. De AVRO zorgt voor een nostalgisch feest met een TOPPOP buitenpodium. Verder kan het publiek de unieke verzameling rekwisieten en decors van bekende tv-programma’s bekijken, en zich inschrijven voor een castingshoot of attractieve workshops, zoals het weer presenteren en radio maken.

De toegang is gratis. Start in het Atrium van Beeld en Geluid. Iedereen is welkom! Meer informatie is te vinden op www.openstudiodagen.nl.