Nederlandse animatiefilms te zien op animatie filmfestival in Seoul, Zuid-Korea

NOTEBOEK van Evelien Löhbeck uit 2008 is geselecteerd voor het competitie-onderdeel ‘Short Films – School and Graduation’.

De films THE SEVEN BROTHERS van Kaj en Paul Driessen (2008, productie CineTé Filmproductie) en VARIETÉ van Roelof van den Bergh (2009, productie Il Luster Producties) doen mee met het competitie onderdeel ‘Short Films – Professional’.

De animatie series KIKKER & VRIENDJES – KIKKER IN DE WINTER (Karsten Kiillerich & Aina Jarvine, 2009, productie Telescreen) en KIKA EN BOB (Colette Bothof en Vincent Bal, 2007, productie Submarine) zijn te zien in het competitie-onderdeel ‘TV Films’.

DOGBROTHERS (Maarten Koopman, 2008, productie Doghouse Production), en MY DEAR GRANDMA (Marta Abad Blay, 2008, productie Nederlands Instituut voor Animatiefilm) maken tot slot deel uit van het ‘SICAF Choice’ programma.

Seoul het International Cartoon & Animation Festival SICAF

http://www.sicaf.org/2009/eng/index.jsp