Media Art Platform online

Op het platform kan je jezelf, je werk en je organisatie profileren op een eigen profielpagina, in contact treden met andere mediakunstliefhebbers, vragen stellen en meediscussiëren op het forum, op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten en ontwikkelingen via de weblogs, en een mediakunstagenda bijhouden met de andere gebruikers.

Nederlandse mediakunstkalender

Blogs over mediakunst: calls en recente publicaties

Gastbloggers zomer 2009: Tijmen Schep, Danielle Roberts en Harold Schellinx

Het Media Art Platform is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Mediakunst en ontwikkeld met de steun van de Mondriaan Stichting. De voertaal is Engels. Het Media Art Platform is nu online in een eerste betaversie. We nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan MAP en deel uit te maken van onze community.

Meer informatie is te vinden op www.mediaartplatform.org.