Vacatures Stichting Unheard Film

Het festival benadert film vanuit de betekenisgevende kracht van geluid. Dit wordt vertaald naar een dynamische programmering waar film, live muziek, nieuwe composities, masterclasses en competities samenkomen. Het festival biedt enerzijds een publieksprogramma en anderzijds een platform voor de cinematic sound professional. Naast het festival wil de organisatie ook andere projecten en activiteiten gaan ontwikkelen.
 
Profiel:
–       affiniteit met film en muziek
–       expertise op het gebied van sponsorwerving en/of marketing en/of communicatie (specifiek internet en nieuwe media)
–       een uitgebreid relevant netwerk
–       kennis van de film en/of muzieksector
–       specifiek voor de functie van Penningmeester: inzicht in financiën
–       relevante werkervaring
–       woonachtig in of in de buurt van Amsterdam
 
Het bestuur komt enkele malen per jaar samen met de directeur om het beleid en nieuwe plannen te bespreken. Daarnaast wordt van de bestuursleden verwacht dat zij beschikbaar zijn om op bepaalde momenten de organisatie vanuit hun expertisegebied van advies te voorzien. De stichting functioneert volgens het “bestuur-directie model” van de “code cultural governance”.

http://www.culturalgovernance.nl/pages/pdf/Code_Cultural_Governance.pdf
 
Reageren?
Is dit profiel op u van toepassing en heeft u zin om bij te dragen aan de groei en verdere professionalisering van het Unheard Film Festival? Stuur dan voor 31 augustus 2009 een motivatiebrief en CV naar irene@unheardfilm.nl
 
Contact- en festivalinformatie is te vinden op www.unheardfilm.nl.