Cinedans 2009, Exploring Boundaries – 1 t/m 11 juli 2009

Cinedans brengt dit jaar maar liefst vier programma’s met korte internationale dansfilms. De officiële opening van Cinedans is op vrijdag 3 juli met een shorts programma met films van o.a. Roberta Marques en T.R.A.S.H. Verder zijn er de Jury Shorts 1 & 2 met recent werk van een nieuwe lichting filmmakers en is er voor het eerst ook een Jury Shorts met werk van studenten. Een vakkundige jury kiest niet alleen de Dioraphte Jury Award, maar ook de Dioraphte Student Award. Tijdens het festival kan ook het publiek zijn favoriete korte dansfilm kiezen, die bekroond zal worden met de Publieksprijs.

Opening Shorts / De Balie / 3 juli / 18.00 uur (ook te zien op 10 juli in de Melkweg om 18.30)
Jury Shorts Studenten / De Balie / 4 juli / 17.30 uur
Jury Shorts 1 / De Balie / 4 juli / 20.00 uur – Jury Shorts 2 / De Balie / 4 juli / 21.30 uur
Prijsuitreiking / De Balie / 4 juli / 23.00 uur

Locaties: De Balie,  Melkweg, Theater Bellevue, Paradiso, CASZuidas.

Zie voor het volledige programma www.cinedans.nl.