Rialto & Binger: Inspiration Night II – woensdag 10 juni

Wat inspireert filmmakers, waarnaar kijken of luisteren zij? Kortom: wat prikkelt hun creativiteit?

Op woensdag 10 juni lichten drie internationale filmmakers een tipje van de sluier in de tweede editie van Inspiration Night: Nicholas Verso uit Australië, Sacha Polak uit Nederland en Adriana Montenegro uit Bolivia.

Onder leiding van schrijver en journalist Matthew Curlewis zullen zij vertellen en laten zien waar hun inspiratie vandaan komt. Inspiratie wordt soms gevonden op de meest onverwachte plaatsen, of het nou een film is, een gedicht, foto’s of een andere (kunst)vorm. Het publiek wordt van harte uitgenodigd om met de filmmakers in gesprek te gaan over hun werk en de keuzes die ze daarin gemaakt hebben.

Inspiration night II: 10 juni 2009 om 19:30

Locatie: Rialto, Ceintuurbaan 338, De Pijp, Amsterdam

Reserveren gewenst! Tickets kunnen gereserveerd worden op het telefoonnummer 020 – 676 8700 of via de kassa van Rialto. Tickets kosten €8,-.

Voor meer informatie: Daan Gielis @ Binger Filmlab, daan@binger.nl / +31 20 5309630