Inschrijving Nederlands Film Festival nog twee weken geopend!

Het Nederlands Film Festival nodigt u graag uit uw nieuwe productie(s) in te schrijven voor het Hoofdprogramma. Ze vragen u dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 15 juni 2009 te doen. Uit de ingeschreven films maakt het festival zoals gebruikelijk een selectie voor vertoning op het festival. Uit alle geselecteerde films voor het Hoofdprogramma selecteert een commissie een shortlist voor de Gouden Kalf Competitie en de Debuut Competitie, die wordt voorgelegd aan de betreffende onafhankelijke jury’s. Deze selectie wordt bijtijds aan u bekend gemaakt.

De inschrijving staat open voor alle Nederlandse producties, die gereed zijn gekomen voor vertoning na de vorige editie van het festival (na 3 oktober 2008).

29e Nederlands Film Festival: 23 september t/m 2 oktober 2009

Nederlands Film Festival
Postbus 1581
3500 BN  Utrecht
T: 030-2303800
www.filmfestival.nl