Alweer de laatste schrijfpaleis van dit seizoen!

de laatste kans van dit seizoen om je werk te laten lezen door topacteurs!! En het te laten becommentarieren door een panel van invloedrijke personen uit de film- en televisiewereld (producenten, omroepen, fondsen). Zij zullen inhoudelijk reageren op de stukken en tips geven voor de realisatie ervan.

Ook dit laatste schrijfpaleis wordt verzorgd door presentator Moniek Kramer en regisseur Antoinette Beumer.

Grijp deze kans!! Stuur je werk op naar Schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script, vergezeld van een synopsis en een selectie van +/- 10 pagina’s die je wilt laten lezen. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 28 april a.s. . Ook met vragen kun je terecht op schrijfpaleis@vsenv.nl.

       

met dank aan Lira, het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepen, het Filmfonds en Kemna Casting.