It’s all about cinatic sound!!

Het Unheard Film Festival toont de invloed van geluid, waaronder dialoog, sound design en muziek, in film. In een dynamische programmering waarbij belangwekkende films, nieuwe combinaties tussen beeld en geluid, masterclasses en aan film gerelateerde disciplines aan bod komen krijgt deze invalshoek vorm.
Unheard Film wil zich hiermee niet alleen in Nederland maar ook internationaal als hét festival van de cinematic sound profileren.

Platformfunctie
Het festival spreekt een breed publiek aan en neemt met specifieke programma onderdelen ook een platformfunctie voor de beroepsgroep in. Zo zijn er seminars, masterclasses en competities waar de professional verdieping kan vinden of zichzelf kan profileren.

Kijk voor meer informatie en kaarten en meer opwww.unheardfilm.nl