George van Breemen (NPS) wordt Hoofd Financiën/Uitvoerder Suppletieregeling.

Bij het Filmfonds wordt hij verantwoordelijk voor het algemene financiële beleid, het uitvoeren van de Suppletieregeling en het financiële beheer van de afdeling Lange Speelfim. Hij zal toezien op de strikt gescheiden budgetten van de Suppletieregeling en Lange Speelfilm.

George van Breemen is thans werkzaam bij de NPS, waar hij de laatste jaren coördinerend producer drama, documentaire en coproducties was. Hij is benoemd per 1 mei 2009. De aanstelling geschiedt in principe voor een periode van vier jaar.

Van Breemen: "Het is mijn taak om creativiteit de ruimte te geven en te waarborgen dat producties, ook onder moeilijke omstandigheden, professioneel en in goede harmonie worden gerealiseerd"

Voor meer informatie:
Nederlands Fonds voor de Film, 
Jonathan Mees, communicatie,
tel. 020 5707681,
e-mail
j.mees@filmfonds.nl