NBF evenementen en netwerkbijeenkomsten met sneak preview

 

Maandag 23 februari                      NBF exclusief: alles over storyboarden. Henk Beumers en Igor Kramer deelden hun kennis en ervaring met digitale storyboards en pre-viz. (pre-visualisation). Deze avond werd voorgezeten door Mardou Jacobs (directeur NBF). Naar aanleiding van de presentatie en de reacties daarop zal na de zomer een workshop digitaal storyboarden worden georganiseerd. Meer informatie hierover t.z.t. in de nieuwsbrief en op de website.

 

Maandag 30 maart                         NBF Café Netwerkborrel (film & borrel, ook voor niet-leden), in het Ketelhuis te Amsterdam. Nieuw lid Rinse Zwalua van Stuntteam Daring Dantes stelde zich voor.

 

Maandag 27 april                            omdat verschillende leden hebben laten weten wel graag te willen komen maar deze maandag in een vakantieperiode valt hebben we besloten deze te verplaatsen naar een andere datum. Hierover later meer informatie via de nieuwsbrief en de website.

NBF exclusief (administratie & belastingen, VAR en factuur of toch liever in loondienst, hoe zit het eigenlijk met aftrekposten als je in loondienst bent, of met je pensioen als je zelfstandig bent….) in het  Ketelhuis in Amsterdam.

 

Maandag 25 mei                             ALV, NBF Café netwerkborrel, (film & borrel), ook voor niet-leden, in het Ketelhuis te Amsterdam.

 

Maandag 29 juni                             NBF Café netwerkborrel (over auteursrechten & film, borrel & discussie, ook voor niet-leden) in het Ketelhuis te Amsterdam.