Schrijf je nu in voor De Dag van het TV Idee nieuwe stijl

Voorafgaand aan deze dag wordt traditiegetrouw een workshoptraject georganiseerd. Dit jaar onder een nieuwe naam: De TV Idee Academie.
Tijdens De TV Idee Academie werk je als nieuwe televisiemaker onder begeleiding van ervaren makers en producenten aan de ontwikkeling van je TV idee en jezelf als televisiemaker.
De TV Idee Academie 2009 loopt van maart t/m april. De academie bestaat uit één workshopavond en twee workshopzaterdagen, coaching door mensen uit het vak en pitchtrainingen door onze partner het Binger Film Lab. De best ontwikkelde plannen worden uiteindelijk gepresenteerd op De Dag van het TV Idee.
Wil je mee doen aan De TV Idee Academie 2009 en kans maken om jouw drama, documentaire of amusement plan te pitchen aan de beslissers uit televisieland? Schrijf je dan nu in!

Stuur een mail met je naam, (werk) titel van je idee en je CV naar: info@dtvid.nl en voeg daar een apart tekstdocument bij (.doc of .txt bestand) met daarin de volgende informatie:
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
E-mail:
Telefoonnummer (vast):
Telefoonnummer (mobiel):
Je lidmaatschapsnummer en / of studentnummer als je lid bent van de NFTVM of NBF of student aan de NFTA:
De (werk)titel van je plan
In welke categorie je idee valt: drama, documentaire of amusement
Een korte samenvatting van je idee (max. 400 woorden!)
Je ideeën over de doelgroep, omroep/zender en genre (max. 10 regels)
Je motivatie om deel te nemen aan de TV Idee Academie (max. 10 regels)
Een omschrijving van je rol bij de uitvoering van je idee (max. 10 regels)

De deadline voor inschrijving is vrijdag 20 februari om 17:00.
Uiterlijk vrijdag 27 februari hoor je of je geselecteerd bent om je idee te gaan ontwikkelen.
De kick-off van De TV Idee Academie 2009 is op donderdag 5 maart van 17:00 tot 22:00 in
Amsterdam.
Kosten & Voorwaarden – Deelname aan De TV Idee Academie 2009 kan alleen als je niet eerder hebt deelgenomen aan De Dag van het TV Idee.
– De kosten voor deelname aan De TV Idee Academie zijn:
€ 195,- voor leden NFTVM, leden NBF en studenten NFTA
€ 295,- voor niet-leden.
Als je wordt geselecteerd moet het inschrijfgeld voor de kick-off dag overgemaakt zijn naar Postbank 7391522 t.n.v. Vereniging Nieuwe Film & TV Makers in Amsterdam. (NB de Postbank kent de afkorting NFTVM niet!) Vermeld hierbij duidelijk je naam, (werk)titel en ‘’De TV Idee Academie 2009’’.
– Het is niet mogelijk om met meerdere personen het idee in De TV Idee Academie te ontwikkelen.
(Als je idee uiteindelijk wordt geselecteerd voor De Dag van het TV Idee dan mag je uiteraard wel je
creatieve team meenemen!)
– Over de uitslag van de selectie voor De TV Idee Academie en uiteindelijk voor De Dag van het TV Idee wordt niet gecorrespondeerd.

LET OP:
– Stuur nog geen uitgewerkte scripts of draaiboeken mee. Wanneer deze nodig zijn zal er later in het proces om gevraagd worden. Als je op één van bovenstaande punten geen antwoord hebt, laat deze dan weg.
Mocht de organisatie vragen hebben dan zullen zij contact met je opnemen. Vermeld dus duidelijk je contactgegevens. Zonder toestemming zullen ideeën nooit doorgespeeld worden naar andere partijen.