Het Schrijfpaleis vijfde seizoen voor schrijvers, door schrijvers

Lieve schrijvers & Co,
 
Een fantastisch, ongelofelijk, te gek, wild, eerlijk, oneindig, geil, woedend, onbeschaamd, ongecensureerd, extreem fantasievol, onverwachts nieuwjaar en words, words, words…! We willen er veel van in 2009!
 
Wil je ook weten hoe je woorden klinken? Stuur dan zo gauw mogelijk in naar Het Schrijfpaleis!
 
We beginnen het nieuwe jaar weer met topacteurs!  Ze lezen jonge, ervaren, nog nooit van gehoorde en allang beroemde  schrijvers en alles daartussenin.
Iets gloednieuws of stoffig van de planken?
Wees welkom!

 
Presentator Moniek Kramer en regisseur Antoinette Beumer zullen de avond als vanouds leiden. Daarnaast is er een panel samengesteld bestaande uit producenten, omroepen en fondsen die zullen reageren op de scripts en tips geven voor de realisatie ervan.
 
Waag je kans! Veel werk heeft door Het Schrijfpaleis een omroep of producent gevonden, samenwerkingsverbanden zijn ontstaan, men fluistert zelfs over een Schrijfpaleis- huwelijk…,
kortom: Leef! En stuur je werk naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script, vergezeld van een synopsis en een selectie van ± 10 pagina’s die je wil laten lezen.
 
Deadline maandag 12  januari 2009.

Tot maandag 2 februari in theater Bellevue!
 
Het Schrijfpaleis
Moniek Kramer, Antoinette Beumer, Jenny Booms & Sjon Blaauw
        
Met dank aan LIRA, het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties en het Nederlands Fonds voor de Film voor de genereuze financiële ondersteuning van Het Schrijfpaleis.