Makers voor Makers

MAKERSvoorMAKERS is een initiatief van het Nederlands Fonds voor de Film en het Binger Filmlab, in samenwerking met het Nederlands Film Festival, voor filmmakers met een speelfilm in ontwikkeling.

In een veilig één op één gesprek van anderhalf uur kun je kennis en ervaring uitwisselen met een gerenommeerde vakgenoot en feedback krijgen op je project. Wie dat is blijft een verrassing; MAKERSvoorMAKERS koppelt je aan een inspirerende sparring partner die zich pas op de dag zelf bekend zal maken.

MAKERSvoorMAKERS vindt plaats op dinsdagmiddag 30 september tijdens het Nederlands Film Festival te Utrecht en heeft ruimte voor 50 projecten. Na afloop nodigen de initiatiefnemers je van harte uit voor een borrel.

Wil je meedoen?
Stuur dan vóór 25 augustus het volgende naar makersvoormakers@binger.nl:

* synopsis (max. 1 A4)

* treatment of script voor een speelfilm (indien van toepassing)

* je verwachtingen van het gesprek (max. 1/2 A4)

* CV

MAKERSvoorMAKERS selecteert de projecten die meedoen. Je kunt één keer met één project meedoen. Uiterlijk 15 september a.s. krijg je per email bevestigd of je bent geselecteerd en hoe laat je wordt verwacht.

Voor informatie: makersvoormakers@binger.nl