Alweer het laatste Schrijfpaleis van dit seizoen!

Amsterdam, 7 mei 2008

Beste schrijvers en relaties,

Het Schrijfpaleis
vierde seizoen
voor schrijvers, door schrijvers
maandagavond 26 mei 2008 om 20.00 uur, inloop 19.45 uur
kleine zaal van Theater Bellevue aan de Leidsekade 90 naast café De Smoeshaan

Alweer het laatste Schrijfpaleis van dit seizoen!

De laatste kans dus ook om je script te laten voorlezen door fantastische acteurs. Deze keer met Olga Zuiderhoek, Saskia Temmink, Marcel Musters en Waldemar Torenstra, onder regie van Antoinette Beumer.

Verder zal er door presentator Moniek Kramer aandacht besteed worden aan het scenarioschrijftraject Kind en Kleur Vervolg van het Stimuleringsfonds, waarbinnen de afgelopen maanden elf scripts voor jeugddrama ontwikkeld zijn.
En natuurlijk de uitslag van de oproep van de DDG voor hun educatieproject “Wat is filmregie eigenlijk?”. Welk kort scenario zal door vier verschillende regisseurs verfilmd gaan worden?

Wil je je werk laten voorlezen? Stuur dan maximaal 10 pagina’s van je scenario in en een synopsis van het gehele werk. Voeg eventueel (hoeft niet) een vraag of opmerking met betrekking tot je werk toe.
Inzendingen voor deze editie moeten vóór 12.00 uur op dinsdag 13 mei 2008 binnen zijn. Opsturen naar het Schrijfpaleis, De Lairessestraat 125, 1075 HH te Amsterdam, gekopieerd in 7-voud, in scenario lay-out.
We willen graag op de hoogte blijven van de successtory’s van het Schrijfpaleis. Heeft je script een vogelvlucht genomen na lezing bij het Schrijfpaleis? Laat het ons weten (jennybooms@tiscali.nl). 

Tot maandag 26 mei in theater Bellevue!

Het Schrijfpaleis
Moniek Kramer, Antoinette Beumer en Jenny Booms

Met dank aan LIRA, het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties en het Nederlands Fonds voor de Film voor de genereuze financiële ondersteuning van Het Schrijfpaleis.