Koop nu via het Employee Purchase Program

Naast alle regulieren aanbieding van Dell krijgt u, afhankelijk van het aankoopbedrag, een extra percentage korting.

Bestelling & Levering

Dell’s “build to order” model geeft u de mogelijkheid uw systeem zelf samen te stellen. Na betaling kunt u uw bestelling binnen 7 tot 10 werkdagen thuis verwachten.

Garantie
Naast de standaard garantie, 1 jaar Collect and Return, is er een hardwaresupport uitbreiding mogelijk waarbij u nog sneller geholpen wordt met uw hardware problemen. De support biedt u de mogelijkheid om technici op afspraak langs te krijgen, zelfs ‘s avonds of op zaterdag.

Accidental Damage Support

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Voor extra bescherming tegen een val, het morsen van vloeistoffen en andere onopzettelijke schade biedt de Accidental Damage-support het hoogste niveau van hardwaresupport.

MAAK GEBRUIK VAN UW KORTING OP: WWW.DELL.NL/EPP

Voor uitleg van de bestelprocedure kunt u terecht op het intranet, of neem contact op met het Dell EPP Team.

Bel het Dell EPP Team: 020-674 5646

E-mail het Dell EPP Team: bnl_epp_sales@dell.com

Voorwaarden:

Alleen toegankelijk voor de werknemers en/of leden van de bedrijven die ingeschreven zijn in dit EPP programma en hun familieleden. De promoties zijn geldig bij aankoop van maximaal 5 systemen per klant per jaar. De korting is van toepassing op de prijs excl. leveringskosten en excl. BTW. Dell behoudt het recht om prijzen, specificaties, levertijden en voorwaarden van een aanbieding zonder kennisgeving te wijzigen. Deze wijzigingen hebben geen invloed op de reeds geplaatste bestellingen. Dell kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de typografie en fotografie. In het geval van evidente fouten in prijzen en specificaties is Dell niet verplicht het systeem te leveren tegen de foutief geadverteerde prijs of specificaties. De algemene voorwaarden van Dell zijn van toepassing.