Aanmelden voor BNN Talentday 2019

Vanaf vandaag kunnen alle talenten van Nederland zich aanmelden voor de BNNVARA Talentday 2019. Naast de mogelijkheid om online aan te melden, toert ook dit jaar de BNNVARA-auditiebus langs verschillende opleidingen in het land op zoek naar talentvolle makers voor zowel vóór als achter de schermen.

Op zaterdag 22 juni tijdens Talentday mag een grote selectie zich van zijn of haar beste kant komen laten zien bij professionals uit het vak. De allerbesten krijgen een felbegeerde plek op de BNNVARA Academy, een leer-/werktraject waar de talenten álle aspecten van het maken van content voor radio, televisie en internet leren. Met de Academy wil BNNVARA talent de kans geven om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker, waarbij praktijkervaring en workshops hand in hand gaan. Daarbij worden ze begeleid door ervaren professionals uit de eigen organisatie.

BNNVARA heeft een lange traditie als het gaat om talentontwikkeling. Onder anderen Filemon Wesselink, Frank van der Lende, Sahil Amar Aïssa, Tim Hofman, Angelique Houtveen, Emma Wortelboer en Geraldine Kemper gingen onze potentieel nieuwe talenten voor. Ook achter de schermen van BNNVARA en ver daarbuiten hebben tientallen makers hun roots liggen bij dit interne opleidingstraject. Het bracht BNNVARA daarnaast programma’s als #BOOS, Drugslab en Club Hub.

Kijk voor meer informatie, de selectieprocedure en het tourschema op www.bnnvaraacademy.nl.

Bron: BNNVARA/BM